BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, August 01, 2011

M - S - A

hee , story pasal mamay M.S.A nie kan . sies ckap luu , gua dah tgkap cintan habesh doh nan mamat nie . pergh , bole mati oo kalo gua hilang dy . ahaha . MSA , kita sayang kamo larh (: hee , tengs sebab dah chenta kan kita sygs (: tengs sebab dah bagi kita bahagea , kamo selalu ad nan kita , ta kesa la time kita sedeyh kea , happy kea , gile kea , ap kea , kamo selalu ad nan kita . kamo tao tak , ramai orang ckp kita ta sygs kamo la , ap larh , sebab kita layan kamo kasar la , ap la , tp dorang ta tao yg kita terlalu sygs an kamo , kita takod sgt hilang kamo ): , ta tao nak hidop la kalo kamo tadea . kita tao , kita layan kamo ta mcm awek lain yg layan balak dy . yea la , kita tak bagi kamo buat mcm mcm kan . toh suma sebab kita sygs kan kamo . kita tak nak kamo jadi mcm seten seten laki at luar ouh . agpown , kita dah janji nak jaga kamo kan . so kita tak nak la ape ape jadi at kamo . sory sygs kalo kita terlalu jaga kamo , kita tak dea niat nak control hidup kamo , tp kita cuma nak kan yg terbaik dalam hidop kamo . yea la , kita tao kita oun ta sempurna , tp kita nak kamo smpurna . kamo tao , kdg kdg ouh , rasa geram jea bile kamo ckp ap ap oun , even benda ouh tadea la ap sgat kan , kita rase mcm nak melenting ta tentu pasal kan . hee . sebab kita sygs kamo . kita terlalu amat la sgt sygs kan kamo . kadang kadang ouh , kita rasa perangai kita nie dah melampau sgt plak , bile kita ckp kat kamo , kamo ckp , " tapea , awak buat semua ouh sbb awk sygs sy kan " yea sygs , semua yg kita buat ouh suma ad sebab . kita nak selalu nan kamo , kita tanak la kamo tak bahagea nan kita . kita nak kamo bahagea nan kita . selalu tersenyum (: bile kamo gelak , kita rase lega sanad bab kita rasa cm kita dah boleh bahagea kan kamo masa ouh tp bile time kamo sedey kita rase mcm nak tikam jea diri kita nie , yea la sygs . sies ckp kita rasa mcm dah gagal bahagea kan kamo even kamo nanges sbb kamo takot hilang kita . kita cuma sygs kan kamo tao . cuma kamo . tadea dah orang lain lam idop kita nie sygs . kita cuma ad ALLAH , NABI , MAMA , ABAH , ADIK ADIK , BERADIK FAMILY , KEKAWAN , AWAK , FAMILY AWAK (: hee , mesty awak gelak kan kalo baca blog nie , yea la . sebab kita net kan . ahaha , tetiba rasa nak jadi skema plak . sygs , i really love you MUHAMMAD SHAHRUL AZRI , nie la mamat MSA yg kita maksod kan :D